In 2010 introduceerde Electro Drive B.V. een custom made oplossing genaamd ‘eTower’. Toen in een vloerstaande stand-alone toerenregeling voor het energiezuinig aandrijven van pompen en ventilatoren in gebouwen. De betrouwbare en gebruikervriendelijke ACH frequentieregelaar van ABB krijgt hiermee nog meer toegevoegde waarde.

Nu  is de ‘eTower’ van Electro Drive en begrip in de HVAC markt geworden en wordt  veelvuldig toegepast. De ‘eTower’ onderscheidt zich door ruimtebesparing, energiebesparing en kostenbesparing. De ‘eTower’ is IP54 uitgevoerd en kan worden uitgebreid met diverse opties die door Electro Drive B.V. slim worden geintegreerd, zoals speciale filters, werkschakelaar, meer-motoraansluitingen of zelfs een (softstarter) bypass.

Naast de vloerstaande  uitvoering is er ook een korte versie die hangend aan een installatie of wand  gemonteerd kan worden  dit is  “eTower-SE’ waarbij SE  staat voor  Short Edition

 

De ‘eTower’ biedt veel installatiegemak, extra koelventilatoren zijn overbodig en de motorbekabeling is kort. Snelle installatie en inbedrijfstelling zijn verzekerd.

Electro Drive B.V. informeert u graag over deze productinnovatie.