• Dwarstocht 14, 1507 CH, Zaandam, Nederland

Electro Drive levert kwaliteit

Het waarborgen van de kwaliteit vinden wij bij Electro Drive essentieel voor het behouden van een goede bedrijfsvoering. Hierdoor kunnen wij, en onze klanten, met vertrouwen naar de toekomst kijken, zowel bij het leveren van producten als bij het uitvoeren van de diensten. Om een goede bedrijfsvoering te garanderen heeft Electro Drive, na toetsing, onderstaande certificaten gehaald.

Electro Drive is gecertificeerd door Bureau Veritas voor VCA*2008/05. Hierdoor werkt Electro Drive aantoonbaar volgens de actuele veiligheidsvoorschriften. De aandrijvingen in uw installatie zijn hiermee in veilige en vertrouwde handen. Bovendien zijn alle technische medewerkers individueel VCA-VOL gediplomeerd en in bezit van het NEN 3140 Certificaat.

Download hier het VCA*2008/5 certificaat.

Het kwaliteitsmanagementsysteem betekent dat Electro Drive op een vooraf vastgestelde en structurele manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet, zorg draagt voor het verhogen van de klanttevredenheid en voldoet aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op de diensten en producten van Electro Drive.

Wij vernemen graag uw mening over leveringen en/of diensten van Electro Drive en stellen het op prijs als u onze klanten-enquête invult.

De medewerkers van Electro Drive zijn milieubewust. Zowel in en om het eigen pand als bij de klanten op de werkvloer worden oude en overbodige materialen gescheiden afgevoerd.